Serveis per a empreses

En qualsevol moment una empresa pot necessitar assessorament legal

Assessorament en tot tipus de contractes mercantils

Tenim el ple convenciment que un bon assessorament abans de signar un contracte és el millor camí per minimitzar els riscos que tota empresa, sí o sí, haurà d’afrontar al llarg del seu camí.

Moltes vegades a l’hora de negociar un contracte els responsables de l’empresa focalitzen la negociació en els aspectes principals de l’objecte del contracte (preu, terminis, etc…) i descuiden altres aspectes que poden acabar tenint igual o més rellevància. És per aquest motiu que comptar amb un assessorament legal que analitzi les conseqüències de totes les parts del contracte pot ser clau per anticipar-se i eliminar futurs maldecaps que acabin traduint-se en un alt cost econòmic per l’empresa.

A IF estem preparats per acompanyar-lo en la pressa de decisions, ja sigui assessorant-lo sobre les propostes de contractes, ja sigui negociant amb l’altra part en nom seu o bé ajudant-lo a crear uns contractes tipus per aquells negocis jurídics que amb més freqüència acostumin a realitzar (compra-vendes, contractes de lloguer, d’agència, de distribució, de franquícia…etc).

Contacta amb nosaltres

Estarem al seu costat en tota la vida de la seva societat per a prendre les millors decisions que cada moment requereixi. 

Ves al contingut
CreaEscola Quality Certificate for Education Website